fbpx
18.4.2017

Juliste

Julisteet – Helposti & Nopeasti

Tuotantoaika 2-3 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Juliste on erinomainen tapa mainostaa
  • MEB:ltä saat julisteet tarvitsemassasi koossa
  • Julisteen laminointi takaa paremman aurinkosuojan ja kosteudenkestävyyden
  • Myös suuret määrät julisteita edullisesti

Suurkuvatulostus julisteille

Julisteet ovat helppo ja tehokas keino välittää viestisi kaduilla, myymälässäsi, kotona, toimistossa tai messuilla. Joskus koko ratkaisee. MEB:iltä saat julisteesi nopeasti kaikissa koissa ja useissa eri paperivaihtoehdoissa. Hinta-laatusuhteemme on loistava, joten saat parhaan hinnan aina suurille ja pienille tilauksille.

Vaikuta näyttävällä julisteella

Kevyt, laadukas ja edullinen ratkaisu sisustukseen tai mainontaan. Julisteemme painetaan korkealaatuiselle valokuvapaperille.. Paperivaihtoehtonamme on matte, glossy ja semi-glossy paperit. Valitse materiaali käyttötarkoituksen tai mieltymyksesi mukaisesti. Saat edulliset ja laadukkaat laser-tulosteet Mister Easy businekselta.

Eikö standardikoot sovi tilauksellesi? Tilaa Suurkuvatulosteesi custom-kokoisena. Voimme tulostaa julisteita monessa eri koossa. Standardi kokojen A3, A2, A1, A0, 50×70 cm 70×100 cm lisäksi meiltä löytyy myös neliö-malleja. Meiltä löytyy myös useita loppukäsittelyvaihtoehtoja. Käsittelemme julisteesi tarvittaessa esimerkiksi laminoimalla, jotta se hylkii pölyä ja likaa sekä kestää paremmin aikaa.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP