fbpx
13.4.2017

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaukset

Tuotantoaika: 2-3 päivää / 5-7 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Etsitkö 1-väristä teksti- tai logotarraa liikkeeseesi, ikkunaan, autoosi tai veneeseesi? MEB:ltä löytyy ratkaisu kaikkiin muotoonleikattuihin teippauksiin ilman taustaa.
  • Perusvärit nopeasti varastosta, erikoisvärejä saadaan tilattua tarvittaessa
  • Voimme auttaa myös tarran suunnittelussa

Pitkäkestoinen jopa 7 vuotta kestävä ikkunateippaus

Ikkunakirjaimet ovat pitkäkestoisin tarramme. Ikkunatarroilta vaaditaan laatua ja kestävyyttä, sillä niiden on kestettävä vaihtuvia sääolosuhteita, sekä ikkunoiden pesua useita vuosia. Voit kirjoittaa tarroilla nimesi ja sloganisi yrityksesi ikkunaan sekä ilmoittaa aukioloaikasi ikkunatarroilla.

Ikkunakirjaimet ovat 1-värisiä ja meillä on useita värivaihtoehtoja.Värivaihtoehtoinamme ovat musta, valkoinen, punainen, sininen, vihreä, keltainen. Meiltä löytyy myös metallinhohtoiset hopeiset ja kultaiset ikkunatarrat. Hinnoittelemme ikkunakirjaimet tapauskohtaisesti kirjainten mukaan. Katso myös suuremmat seinä- ja ikkunatarrat.

Ikkunateippaus on helppo asentaa

Olipa ikkunateippauksesi sitten yhdestä tarrasta koostuva logo tai useista kirjaimista muodostuva aukioloaika on se helppo asentaa paikalleen. Ikkunateippaus asennetaan siirtokalvon avulla joten välit kirjaimien välillä pysyvät tasaisen kokoisina ja siistinä.  Ikkunateippaus eroaa ikkunatarroista, sillä teippauksilla ei ole taustaa. Liimapinnan muodostaa kirjaimien takapuoli, joten teippaukset eivät tarvitse kirkasta tarrapintaa ympärilleen.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP