fbpx
13.4.2017

ID-kortit & Muovikortit

ID-kortit & Muovikortit

Toimitusaika: Odottaessasi

  • Kulkukortit toimistoon ja työmaalle nopeasti MEB:ltä
  • Meiltä saat koko palvelun: Kuvan otto, tiedoston muokkaus ja kortin tulostus
  • Pidikkeet ja kaulanauhat myös omilla painatuksilla
  • Muovikortit myös esimerkiksi kanta-asiakaskorteiksi

Turvakortit työmaille

Hae MEB:iltä tunnistekortit työntekijöillesi. Tunnistekortit lisäävät turvallisuutta ja varmistavat, ettei työmailla, tehtailla tai työpaikoilla pyöri asiattomia kulkijoita. Teemme kuvalliset tunnistekortit helposti ja nopeasti. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, eli teemme tiedoston, otamme kuvan ja teemme ID-korttisi odotellessasi.
Edulliset ja laadukkaat tunnistekortit Mister Easy Businekselta. Henkilöllisyyskorttimme ovat kestävää muovia. Meiltä saat ID- ja tunnistekortteihisi myös kaulanauhat ja kiinnikkeet. Voit valita itsellesi sopivan kiinnitystavan, meiltä löytyy rintaneuloja, klipsejä sekä kaulanauhoja. Voit kiinnittää saman korttikotelon monella eri tapaa.

ID-kortit sopimuksella

Oletko yrittäjä? Voimme tehdä sopimuksen yritykseksi kanssa ja tehdä turvakortit ja ID-kortit työntekijöillesi aina tarpeen tullessa. Oma muovikorttien valmistuskone on kallis investointi yritykselle, eikä se kannata jos työntekijöitä on kymmeniä satojen sijaan. Kun teemme yrityksellesi valmiin pohjan varmistut siitä, että jokaisella työntekijälläsi on samanlainen pätevä henkilöllisyyskortti. Otamme myös kuvat työntekijöistä samalla kun  he ovat noutamassa korttejaan. Voimme myös tehdä kortit tarpeen mukaan työntekijöillesi ja laskuttaa ne sinulta kerralla. Helppoa ja nopeaa!

Muovikortit moneen eri tarkoitukseen

Turvallisuuskorttien lisäksi teemme myös lukuisia muunlaisia muovikortteja. Meiltä saat myös jäsenyyskortteja, lahjakortteja ja muita muovikortteja. Voimme tehdä myös vedettäviä sisäänpääsykortteja ja paljon muuta. Teemme myös variable data kortteja, joten voit teettää jokaiselle asiakkaalle oman henkilökohtaiset korttinsa. Nimet, syntymäajat, jäsennumero, työntekijätunnus tai yritystunnus kätevästi jokaisessa kortissa. Voimme tulostaa kortit molemmin puolisesti ja päättymispäivämäärät.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP