fbpx
18.4.2017

Esitteet

Esite – Mainio mainonnan työkalu

Tuotantoaika: 2-3 päivää/5-7 päivää

Pikatoimitus saatavilla samana päivänä / 24h:ssa

  • Esite on täydellinen  tapa kertoa tuotteistasi ja palveluistasi
  • Standart-esitepaperimme on laadukas silk 150g
  • Esitteet ovat nuutattu, joten ne ovat helppo taitella
  • Lisäpalveluna taittelemme esitteet jo valmiiksi

Tilaa meiltä pienet ja suuret erät esitteitä

Esitteet ovat erinomainen tapa esitellä tuotteita ja palveluita, mainostaa brandiasi ja informoida ajankohtaisista asioista. MEB:iltä saat laadukkaat esitteet kaikkiin tarpeisiisi. Esitteemme sopivat sekä pienten että isojenkin yritysten tarpeisiin edullisen hinnoittelumme ansiosta. Suuret määrät saat entistä edullisemmin, mikäli tilauksellasi ei ole kiire.
Esitteemme ovat nuutattu helpomman ja siistimmän taittelujäljen vuoksi. Tarvittaessa voimme myös taitella esitteet sinulle valmiiksi. Suurten tilauksien kanssa kannattaa hyödyntää kätevä taittelupalvelumme, jotta säästäisit aikaa niiden jakelussa. Mikäli osa esitteistä menee varastoon pysyvät ne siistimpinä ja pakkautuvat pienempään tilaan taittelemattomina.

Monia eri taitteluvaihtoehtoja esitteille

MEB:Iltä löytyy monia eri taitteluvaihtoehtoja esitteillesi. Suurin osa esitteistä painetaan A5, A4 tai A3 paperiarkeille yksi-tai kaksipuoleisesti. Taittovaihtoehtomme on klassinen keskeltä taitto, kolmiosainen aukaistava, neliosainen aukaistava, keskeltä avattava portti, suurempi tupla portti sekä haitarimainen z. Valitse sinulle sopivin taittovaihtoehto käyttötarkoituksen mukaan. Mallia valitessa kannattaa ottaa myös huomioon tekstin pituus ja asettelu.

Meillä on laaja paperivalikoima esitteille

Meiltä löydät suuren valikoiman paperia eri paksuuksilla ja monenlaisella viimeistelyllä. Paperinvalinnassa kannattaa muistaa helppo muistisääntö; Mitä enemmän taitoksia, sitä ohuempi paperi. Standard paperi esitteille meillä on silk 150g, joka soveltuu monenlaisiin esitteisiin parhaiten. Muut standard paperimme ovat matte ja kiiltävä 150g. Voimme painaa esitteesi lukuisille eri paperilaaduille mieltymyksesi mukaan. Laaja paperivalikoimamme sisältää texture ja metallic premium-paperilaadut. Käytä premium-papereita kun haluat esitteidesi erottuvan joukosta. Meiltä löytyy myös valikoima ympäristöystävällisiä eco-tulostuspapereita. Tilaa ympäristöystävälliset eco-paperit säästääksesi luontoa.

Voimme myös suunnitella esitteen puolestasi

Eikö sinulla ole valmista esitettä? MEB tarjoaa suunnittelupalvelun myös esitteillesi. Katso lisää suunnittelupalvelumme ja ota meihin yhteyttä. Kerro meille toiveesi, jotta osaamme suunnitella sinulle huomiotaherättävän ja informatiivisen esitteen.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP