fbpx
18.4.2017

Dokumenttitulosteet

Kopiointi & Dokumenttitulostus

Tuotantoaika: Odottaessasi

  • Tulostamme dokumenttisi nopeasti eri tiedostoista

  • Kopiointipalvelu minuuteissa

  • Toimistotulosteesta ammattilaislaatuun

Tulostus ja kopiointipalvelu minuuteissa

Onko koti- tai toimistotulostimenne rikki? Vai onko muste taas loppu?Ei hätää, sillä MEB on auki seitsemänä päivänä viikossa. Tulostamme dokumenttisi ja otamme kopiot odottaessasi. Poikkea meillä matkalla tärkeään tapaamiseen tai hae tulosteet lentolipuista ja hotellivarauksistasi matkalla lentokentälle. Kopioista veloitamme paperihintojemme mukaisesti  ja tiedostoista perimme tiedostonkäsittelymaksun.

Kopiointipalvelu odottaessasi

Käytössämme on ammattilaistasoinen kopiokone, jolla kopioimme asiakirjasi kädenkäänteessä. Kopiointi tapahtuu minuuteissa, joten saat ne heti mukaasi. Käytössämme on enemmän kopiointivaihtoehtoja kuin kotitulostimessasi. Voimme tehdä pieniä muutoksia kopioitaviin asiakirjoihin tai papereihin kopioinnin yhteydessä. Voimme tulostaa yksipuoleiset tiedostot kaksipuoleisiksi ja kaksipuoleiset yksipuoleisiksi. Voimme myös suurentaa kopion kokoa alkuperäisestä kopioinnin yhteydessä. Todistamme myös kopioimamme asiakirjat oikeiksi tarvittaessa samalla kertaa.

Tulostus tiedostosta

Tulostamme myös digitaaliset tiedostosi. Teemme sekä mustavalkoisia, että väritulosteita odottaessasi. Voit laittaa meille tulostettavat tiedostot sähköpostitse, muistitikulla tai jopa ladattavan linkin kautta.
Valitse paperi käyttökohteen mukaisesti. Voimme tulostaa sertifikaatit ja todistukset kiiltävälle ja metallinhohtoiselle premium-paperille, jotta ne näyttävät arvokkaammille ja hienostuneemmille. Voimme tulostaa yksittäisiä postikortteja postikorttipaperille, sekä pikajulisteita 150 g papereille. Mikäli tarviset kertakäyttöiset kopiot voimme tulostaa ne mustavalkoiselle toimistopaperille.Meiltä löytyy normaalia 100g toimistotulostepaperia, sekä A4 ja A3 kokoisena.

Voimme myös jälkikäsitellä tiedostosi

Haluatko, että tulosteesi ja kopiosi kestävät aikaa? Voimme laminoida tulosteet odottaessasi. Meiltä löytyy varastosta laminointitaskuja pelikorttikokoisesta A3 kokoon asti. Suuremmatkin laminoinnit onnistuvat tilaustuotteisiin.

Tarvitsetko nopeasti puhtaaksileikattuja tuotteita? Tulostimet eivät tulosta paperin reunaan asti, joten tulosteissamme on 5 mm reuna. Tilaustuotteistamme poistamme reunat automaattisesti, mutta pikatulosteista poistamme sen lisämaksusta. Puhtaaksi leikkauksesta veloitamme siihen menevän ajan mukaan.Suurikokoisille tiedostoille tarjoamme niittauspalvelua. Voimme tulostaa monisivuiset tiedostosi valmiiksi yhteen niitattuna tai vihkon mallisena. Säästyt vaivalta ja sivut pysyvät oikeissa kohdissaan. Haluatko, että sidomme tulosteesi koviin tai kristalli kansiin? Katso MEBin tuote kirjaset. Voimme nitoa tulosteesi kirjaksi myös odottaessasi mikäli myymälässä ei ole ruuhkaa.

Voimme tulostaa tiedostosi normaalille toimistotulostuspaperille tai paksummalle erikoispaperille, miten vain toivot. Teemme myös jälkikäsittelyt pyydettäessä. Mikäli et tiedä mitä haluat kysy neuvoa osaavilta painoalan asinatuntijoiltamme, niin he neuvovat sinulle parhaan vaihtoehdon.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP