fbpx
5.4.2017

Bannerit

Bannerit – Nopeasti & Helposti

Toimitusaika: 2-3 viikkoa

  • Teleskooppitanko säädettävällä korkeudella ja leveydellä
  • Bannerin koko on 222,5x240cm
  • Kevyet komponentit, joita on helppo kuljettaa
  • Voidaan toimittaa joko FR-tasoisena PVC- tai kangasgrafiikkana
  • Sisältää kuljetuslaukun

Pop-up banneri tapahtumiin

Herätä huomio kätevällä bannerilla. Bannerit ovat kätevä tapa olla näkyvillä erilaisissa tapahtumissa. Voit käyttää bannereitamme lanseerauksiin, rekrytointitilaisuuksiin, pienemmillä messuilla tai vaikka peittämään oviaukon. Bannerimme sopivat ulko- ja sisäkäyttöön. Ne painetaan korkealaatuiselle kankaalle kestävällä ja ympäristöystävällisellä musteella. Niitä on helppoa kuljettaa mukana, sillä mukaan saat myös kuljetuslaukun bannerillesi. Bannerimme ovat kevyitä, mutta kestäviä, jotta ne kestäisivät käytössäsi useita vuosia.

Bannerin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi

Bannerimme ovat houkuttelevan näköisiä kokoväritulosteita. Valikoimistamme löytyy suosituimmat bannerikoot. Suurin osat bannereistamme ovat kokojen 80x30cm ja 300x100cm välillä. Jos tarvitset custom-koon, valitse  verkkokaupastamme custom-vaihtoehto ja tee hintapyyntö. Tällöin voimme hinnoitella tuotteesi oikein, emmekä koon isomman mukaisesti. Tarjoamme kokonaisvaltaisia myynninedistämisratkaisuja monenlaiseen tarpeisiin, joten kerro meille toiveesi niin toteutamme ne. Meidän kautta saat myös banderollit, messuseinät, lipputangot ja promopöydät. Tilaa banneri verkkokaupastamme nyt, niin toimitamme sen sinulle 5-7 päivän kuluttua.

Voimme myös suunnitella bannerisi

Eikö sinulla on valmista tiedostoa? Kokeneet suunnittelijamme voivat suunnitella bannerisi sinulle valmiiksi. Me tiedämme minkälaisella bannerilla keräät yleisön huomion! Suunnittelemme bannerisi visuaaliseen ilmeeseesi sopivaksi. Kerro meille mihin käyttöön aiot banneriasi käyttää niin kerromme sinulle sopivimman vaihtoehdon, voimme kustomoida bannerisi vieläkin houkuttelevammaksi. Suunnittelemamme ja printtaamamme bannerit auttavat sinua onnistumaan tapahtumissasi.

Banneria tilatessasi mieti, millaiseen käyttöön bannerisi tulee. Voimme tulostaa bannerisi erilaisilla materiaaleille. PVC banneri on halvin vaihtoehtomme, mutta myöskin erittäin kestävä. Mesh tai verkkokankaalle printattu banneri päästää valoa kauniisti läpi, joten se sopii muun muassa hyvin ikkunoiden näköesteeksi. Decotex-polyesteri muistuttaa lippukangasta- Voimme tulostaa sen kaksipuoleiseksi mikäli tarpeesi niin vaatii.
Bannerit voidaan laittaa esille viikkoja ennen tapahtumaa, ja ne säilyvät hyvässä kunnossa jopa kuukausia tapahtumasi jälkeen. Valitse bannerillesi sopiva koko ja materiaali niin toimitamme sen sinulle 5-7 päivän kuluessa.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP