fbpx
27.3.2017

A-standit ja telineet

A-Standit ja telineet – Helposti & Nopeasti

Tuotantoaika:  2-3 päivää (Kuljetus ei kuulu hintaan)

  • Ständi on kokoontaitettava
  • Mainospaikka ständin yläpäässä
  • Kestävä teräsrunko
  • Juliste helppo ja nopea vaihtaa
  • Heti käyttövalmis. Ei tarvitse koota erikseen

A-standimme ovat pitkäkestoisia

Ständit ovat täydellinen tapa esitellä tuotteitasi messuilla, aulassa, kaupassa, toimistossa, sekä monissa muissa paikoissa. A-standimme ovat huippulaatuisesta paksusta vinyylistä, jonka ansiosta ne soveltuvat hyvin ulko- ja sisäkäyttöön. Julisteen vaihtaminen A-standiin on helppoa, sillä ständin saa avautumaan helposti kulmista. Ständin mukana tulee kestävä muovinen tasku, joka suojaa julistettasi sateelta ja lialta. Meiltä löydät myös laajan valikoiman eri kokoisia akryylisiä pöytästandeja, joihin voit laittaa esille hinnastot, ajankohtaiset tarjoukset tai käyntikortit. Telineemme ja standimme soveltuvat monenlaiseen myymälämarkkinointiin. Kaikki valikoimamme standit ovat kevyitä ja pitkäkestoisia. Meiltä saat myös täydellisen kokoiset flyerit, printit ja tulosteet standeihisi.

Kustomoi A-standi juuri sinulle sopivaksi


Voit kustomoida standin juuri sinun liiketilaasi sopivaksi. Valikoimastamme löydät yhden mallin, jota on saatavilla kahdessa eri koossa, sekä useissa eri väreissä. Voimme personoida standisi kiinnittämällä nimesi tai logosi säänkestävällä vinyylitarralla kiinni standin yläpalkkiin. Tavoitat standeillämme yleisösi sesongista riippumatta. Uudet  kampanjat on helppo aloittaa vain julistetta vaihtamalla. Voit vaihtaa standiin julisteita kausien mukaan tai vaikka päivittäin. Katu-ständimme on hyvä tapa leikata ylimääräisiä mainoskuluja pysymällä silti asiakkaiden mielessä.

Meiltä löydät laajan valikoiman A-standeja ja telineitä


Valikoimastamme löytyy standipaketteja, juliste- ja muovitaskuja kahdessa eri koossa. Katustandejä meiltä löytyy A7-A3 kokoisena portrait eli pysty-mallisena. Käyntikorttitelineitä tai pöytämallisia käyntikortti standeja meiltä löytyy portrait sekä landscape mallisena standardikokoisena eli 90×50 cm koossa. Pöytästandeissämme käytämme laadukasta vinyyliä, jotta ne palvelisivat sinua pitkän aikaa. Viimeistele standisi printtaamallamme huippulaatuisella color-julisteella, jotta viestisi välittyy selkeällä ja tunteita herättävällä tavalla. Haluatko extrakestävän julisteen standiisi? Tilaa se meiltä laminoituna!

Tarjoamme laadukasta ja nopeaa palvelua. Voimme valmistaa A-standisi printattuna ja toimitettuna osoitteeseesi 2-3 päivän kuluessa.

Tilaa verkosta –
säästä aikaa ja rahaa

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotevaihtoehdot, voit vertailla hintoja tehdä tilauksen missä ja milloin tahansa. Nouda tilauksesi myymälästämme tai valitse sinulle sopiva postitusvaihtoehto. Rekisteröidy asiakkaaksi ja saat -10% muutenkin edullisemmista verkkokaupan hinnoista.

ENTER SHOP